The PaperOffice Insider Newsletter
The PaperOffice Insider Newsletter
We want to be friends

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Friendship Trust Word of Honour
We will never give your email address to anyone else and every email includes a one-click unsubscribe link.

Digitalizacija više nije luksuz, već nezaobilazan


Digitalizacija ili digitalna transformacija preduvjet je učinkovitosti i uspjeha. Nužnost digitalizacije više nije neobavezni luksuz, već nužnost kako bi dugoročno ostala konkurentna.

Profi-Tipp

Medicinske datoteke u postojećem papirnatom obliku, kao što su liječnička pisma, nalazi, endoskopske slike, protokoli i drugi dokumenti zamjenjuju se elektroničkim dokumentima zahvaljujući digitalizaciji i na taj način maksimalno optimiziraju sve radne procese.

PaperOffice ne samo da omogućuje upravljanje dokumentima, već i omogućuje trenutni pristup trenutnim i točnim podacima o pacijentima.

Digitalizacija u zdravstvu i ordinacijama

Tehničke promjene ne zaustavljaju se ni u zdravstvenoj industriji - u korist pacijenata i liječnika. No, unatoč tom napretku, mnoge prakse, pružatelji zdravstvenih usluga i liječnici i dalje koriste zastarjele sustave za upravljanje svojim procesima koji zahtijevaju velike dokumente u administraciji, financijama ili ljudskim resursima.

U zdravstvenom sektoru imate mnogo važnih dokumenata za upravljanje: nalazi, liječnička pisma, podaci o pacijentima, slike i protokoli itd.

Stoga su medicinske prakse, ustanove za njegu i drugi pružatelji zdravstvenih usluga oni koji imaju značajne koristi od upotrebe prikladnog softvera za upravljanje dokumentima.

<#image76#>

Svi ovi dokumenti moraju biti digitalizirani ako stignu u papirnatom obliku, zahtijevaju strukturirano podnošenje, zadatak i dodjelu tijeka rada i moraju biti odmah dostupni na zahtjev.

Osim toga, svaki dokument je klasificiran prema svojoj vrsti i može se dodijeliti pacijentima, kojima tada možete čak i pristupiti u pokretu, bez obzira na uređaj. Dakle, imate sve informacije i dokumente o svim pacijentima, nalazima, protokolima itd. jasno na jednom mjestu, naime u vašoj bazi podataka.

Vrlo je važno da se ispune važni rokovi i poduzmu pravne mjere za pohranu dokumenata.

Kako bi se riješili mnogi postojeći administrativni problemi u zdravstvu, treba implementirati sustav upravljanja dokumentima PaperOffice.

Izazov

Papirnati medicinski karton koji MTA pruža liječniku u sobi za liječenje još uvijek ima dobru reputaciju.

Nema manje doktora koji se i danas kunu u to.

No, jesu li informacije o zdravlju pacijenta upisane na papiru zaista korisne?

Zagovornici klasičnog medicinskog kartona brane ga prvenstveno argumentom da se informacije na njoj ne mogu slučajno izbrisati ili promijeniti.

To se može učiniti s DMS lijekom kao što je PaperOffice se ne događa zbog pohrane dokumenata otpornog na reviziju. Svi dokumenti su sigurni od manipulacije i pristupa neovlaštenih osoba.
PaperOffice employee holds her hands over her head
Paperless office can bring many benefits to your business

Stvarni razlog odbijanja digitalnih procesa u nekim područjima zdravstva često je taj što nedostaje volje i vremena, ali i izbjegavanje troškova povezanih s digitalizacijom.

Nema načina da se zaobiđe digitalizacija u zdravstvu

Naizgled gorka pilula digitalizacije za neke zdravstvene djelatnike može se zasladiti pravim softverom, ali se ne može izbjeći.

Glavni razlog za to je uvođenje elektroničke zdravstvene evidencije za pacijente sa zakonskim zdravstvenim osiguranjem 1. siječnja 2021. godine.

Od tog datuma pacijenti imaju pravo da liječnici koji ih liječe unesu sve vrijednosti, vrstu liječenja i također propisane ili primijenjene lijekove u digitalnoj datoteci, skraćeno na eGA.

Nurse talks to a patient
Safety and trust for your patients

Rješenje: dokazano znanje i iskustvo

Zar nema smisla odmah koristiti softver za upravljanje u praksi? koji ne samo da zadovoljava sve zahtjeve, već je i jednostavan za učenje i jeftin?

PaperOffice DMS je isprobano cjelovito rješenje za digitalni rad i, s više od 20 godina tržišnog iskustva, jedan od prvih DMS pionira.

Sadržaj

Kako PaperOffice poboljšava digitalne procese u medicinskom sektoru

PaperOffice DMS Healthcare sustav upravljanja dokumentima donosi organizaciju i zaštitu podataka pod jednom kapuljačom.

Inovativni sustavi poput ovog nude optimizirane alate za pretraživanje i dohvaćanje koji smanjuju vrijeme odziva i osiguravaju da se dokumenti nikada ne mogu izgubiti, s kojima su kupci uvijek zadovoljni.

Osim toga, korištenje digitalne dokumentacije također znači manje prostora za pohranu zapisa i uredskih troškova. Bolnice, klinike i pružatelji zdravstvenih usluga mogu skenirati svoju papirnatu dokumentaciju i pohraniti i organizirati digitalne kopije u siguran, strukturiran sustav.

Zahvaljujući provedbi PaperOfficea, osoblje se može ponovno usredotočiti na brigu o pacijentima.

Doctor with child and ultrasound
Working digitally = more time for patients

PaperOffice DMS kombinira sve potrebne i korisne alate za upravljanje podacima pod jednim krovom, na primjer u grupnoj praksi:

Ovisno o verziji softvera, PaperOffice DMS omogućuje pristup gotovo svakom broju radnih stanica zaslona (do 800). Pojedinačne baze podataka mogu se stvoriti za svaku medicinsku specijalnost, koje su naravno zaštićene lozinkom.

Digitalizacija s PaperOfficeom donosi neizmjerne prednosti

Uzmite sljedeće primjere:

Minimiziranje zlouporabe
Funkcija skeniranja PaperOffice omogućuje snimanje zdravstvene kartice fotografijom putovnice, što sprječava zlouporabu kartice. Zlouporaba zdravstvene kartice nije samo pitanje troškova. Podaci koji možda već postoje mogu dovesti do pogrešnog postupanja prema osobi.

Pristup podacima o pacijentima u stvarnom vremenu
Koristeći funkciju tijeka rada, recepcija može poslati dostupne podatke izravno liječniku zaduženom za svaku medicinsku dokumentaciju na računalo u sobi za liječenje.

Izbjegavanje kadrovskih pogrešaka
Integrirano upravljanje bazom podataka pomoću umjetne inteligencije može se koristiti za stvaranje personaliziranih predložaka u koje se automatski unose određeni prethodno odabrani podaci. To može biti jednako korisno za statističke procjene kao i za prijenos podataka u elektronički zdravstveni karton.

Chief physician explains digital work with PaperOffice to a nurse
PaperOffice eliminates work and stress

FAQs

Konačno, odgovaramo na nekoliko češće postavljanih pitanja na tu temu "Digitalizacija u zdravstvu":

Kako osoblje može pristupiti PaperOfficeu?

Zbog decentralizirane i moderne programske arhitekture, PaperOffice se može koristiti na gotovo svakom uređaju - od klasičnih računala preko pametnih telefona / tableta do televizora.

Zaštita podataka tema: Gdje su pohranjeni svi dokumenti?

PaperOffice će pohraniti sve dokumente unutar tvrtke s enkripcijom na visokoj razini, čineći ga imunim na krađu podataka, na primjer, i premašujući sve GDPR i GOBD zahtjeve.
Izbjegavajte pogreške: NIKADA ne spremajte podatke u oblaku treće strane!

Može li se PaperOffice točno prilagoditi specifikacijama?

Da, PaperOffice se može 100% prilagoditi predviđenoj upotrebi kako bi se osigurala besprijekorna integracija u postojeće procese i sustave. Čak se i programsko sučelje može u potpunosti dizajnirati i slobodno prilagoditi.

Zaključak

PaperOffice DMS podržava medicinsko osoblje u medicinskim ordinacijama i klinikama, kao iu ljekarnama i nudi odgovarajuća sučelja s drugim softverom, poput digitalnih knjižnica za medicinsku literaturu. Softver je jednostavan za učenje i može se lako integrirati u svakodnevnu praksu bez izazivanja izostanaka u svrhu obuke.

PaperOffice DMS preporučuje korištenje NAS-a (mrežne pohrane podataka) s funkcijom sigurnosne kopije tako da se važni podaci o pacijentima ne gube niti špijuniraju u oblacima trećih strana.

U konačnici, PaperOffice DMS impresionira vrlo dobrim omjerom cijene i performansi i ogromnim znanjem kroz više od 20 godina praktičnog iskustva.

To je ono što kažu naši kupci

Analiza slučaja

Digitalizacija u dentalno-tehnološkoj industriji - uspješno upravljanje dokumentima za dentalnu industriju

"Dobivanje kronoloških rezultata super brzo za godišnje financijske izvještaje i zalihe kako bi se odredila najjeftinija kupovna cijena za svaku pojedinu stavku. Ono što je nekada trajalo danima sada se može učiniti u satima!"

Lars R. Ludewig
vlasnik i direktor ViaCreative Zahntechnik GmbH

PaperOffice is a professional product / solution / ecosystem, which is primarily aimed at commercial users with more than 3 to 80 workstations.
PaperOffice can also be used privately and with fewer workstations without any problems if it corresponds to your price-performance ratio. To use PaperOffice on more than 80 workstations, PaperOffice CUSTOM should be used. We recommend, especially for professional use, to keep PaperOffice PLUS active at all times, which is associated with additional costs. Due to external influences, such as Windows updates, updates of other installed software, which system components change, etc., without an active PaperOffice PLUS, no guarantee is given for perfect function. Each PaperOffice license includes PaperOffice PLUS for 6 months, this is not automatically extended by PaperOffice and can, optionally, be booked after it has expired. All licenses purchased in the PaperOffice online shop have a 30-day return policy, i.e. you can withdraw from the purchase at any time as long as no payment has been made and the license has thus been activated and no services have yet been used. Time quotas for advice, presentation and support without active PaperOffice PLUS are limited in time and are decided by the PaperOffice team individually and based on experience.
PaperOffice delivers online license orders risk-free via PayPal.
© Copyright 2002-2022 PaperOffice Limited Europe, All rights reserved
PaperOffice®, PaperOffice Paperless Office®, PaperOffice Digital Office® and the PaperOffice logo are registered trademarks of PaperOffice Limited Europe in Europe and/or other countries