The PaperOffice Insider Newsletter
The PaperOffice Insider Newsletter
We want to be friends

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Friendship Trust Word of Honour
We will never give your email address to anyone else and every email includes a one-click unsubscribe link.

Digitalne specializirane rešitve za avtomobilsko industrijo


Avtomatizacija poslovnih procesov in optimizacija procesov so predpogoj za učinkovitost in uspeh. To ni več neobvezni luksuz, ampak mora ostati dolgoročno konkurenčen.

Profi-Tipp

Dokumenti vozil v obstoječi papirni obliki, kot so papirji za vozila, papirji za vozila, kupoprodajne pogodbe, lizing pogodbe, poročila, datoteke strank in drugi dokumenti se zaradi digitalizacije nadomestijo z elektronskimi dokumenti in tako optimizirajo vse delovne procese do največjega.

PaperOffice ne omogoča le upravljanja dokumentov, temveč mu omogoča tudi takojšen dostop do posodobljene in točne datoteke vozil in strank.

Digitalizacija v avtomobilski industriji in trgovini z avtomobili

V nenehno spreminjajočem se okolju avtomobilske industrije je ključ do uspeha uspešen, učinkovit in hiter proizvodni in storitveni proces. Pomembni dokumenti se vsak dan kopičijo: papirji za vozila, kupoprodajne pogodbe, lizing pogodbe, poročila, datoteke strank in še veliko več. Ti ne pridejo samo po pošti, veliko dokumentov pride tudi po e-pošti.

Zato so podjetja iz avtomobilske industrije in trgovine z avtomobili tista, ki imajo veliko koristi od uporabe ustrezne programske opreme za upravljanje dokumentov.

Woman sitting at the wheel of her new car
Digitization in the automotive industry brings immense advantages

Vse te dokumente in z njimi povezane informacije je treba digitalizirati, če pridejo na papir, zahtevati strukturirano arhiviranje, dodelitev opravil in poteka dela ter biti takoj na voljo na zahtevo.

Ker visoko tehnični procesi v avtomobilski industriji zahtevajo popoln pretok informacij in strukturirane usmrtitve. Potrebne prednosti je mogoče doseči le zaradi digitalizacije.

Zelo pomembno je, da so izpolnjeni pomembni roki in sprejeti pravni ukrepi za shranjevanje dokumentov.

Na ta način lahko digitalizacija vozila, dobaviteljev, kupcev in dokumentov zaposlenih prinese ogromne prednosti vsakemu podjetju v avtomobilski industriji.

PaperOffice odpravlja vsa zamudna ozka grla in ustvari jasen pregled pomembnih dokumentov, kot so pogodbe, izjave ali pisma, tako da jih v prihodnosti digitalno upravlja v paperOffice.

PaperOffice DMS vam omogoča jasno strukturo v dokumentih in vam pomaga pri obvladovanju poplav informacij.

Popolna rešitev poteka dela v avtomobilski industriji

Za vsemi impresivnimi številkami glavnih proizvajalcev vozil je zelo velik administrativni napor in dobro premišljena logistika, ki morata delati z roko v roki, da bi lahko izpolnila vse zahteve v zvezi z vozilom. Lahko se predstavlja kot veriga, v kateri je pomembna vsaka povezava, pa naj gre za napravo za žigosanje delov telesa ali podjetje za odrešitev avtomobilov, ki prodaja rabljene dele. Na vsaki točki v verigi imajo ozka grla lahko bolj ali manj hude učinke na celotno avtomobilsko industrijo in trgovino. Da se to ne bi zgodilo, je za nadzor upravljanja na višji ravni potrebna programska oprema.

Programska oprema, ki izpolnjuje vsako zahtevo. Programska oprema, ki je generalist v svoji veliki funkcionalnosti, ki tvori potrebne specialiste, ko so potrebni.

To je PaperOffice DMS, programska oprema za upravljanje dokumentov, ki lahko naredi veliko več kot upravljanje dokumentov.

Ker ne glede na to, kateri obrazci dokumenti prispejo v podjetje, bodisi kot papirnati dokumenti, datoteke PDF, e-poštna sporočila ali fotografije, so samodejno arhivirani in varno shranjeni v vaši zbirki podatkov.
Woman holding the tablet in front of cars
Automation in the car trade creates a competitive advantage

Avtomatizacija v avtomobilski industriji ni na voljo.

Zahvaljujoč integrirani AI se sprožijo samodejna pravila. Ta AI samodejno razvršča dokumente v mape, kot sta »Račun« in »Opombe o dobavi«, shrani ustrezne ključne besede in sproži digitalni potek dela, shranjen za zadevno vrsto dokumenta.

PaperOffice izpolnjuje najvišje varnostne standarde , kot so upravljanje dovoljenj ali izdajo dovoljenj za dostop. Uporabnik posamezne delovne korake definira na popolnoma enak način, kot se izvajajo v podjetju, na primer »snemanje«, »preverjanje«, »sprostitev« in »rezervacijo« računov.

Odgovornost ni mogoče dodeliti samo posameznim ljudem, temveč tudi uporabniškim skupinam, kot sta »Računovodstvo« ali »Vodenje gradnje«, tako da lahko sodelavec takoj stopi, če je delavec odsoten.

Tehnologija OCR ne prepozna le vsebine dokumenta, temveč tudi vsa podatkovna polja, povezana z davki, kot so številka dokumenta, datum, neto, davek in bruto znesek. Uvoženi podatki so na voljo za nadzor vrednotenj, plačilnih transakcij in finančnega računovodstva. S tem prihranite utrujajoče delo vnosa in zmanjšate napake pri knjiženju.

Podatke, vključno z lokacijo arhiviranje, lahko izvozite v davčnega svetovalca samo z enim klikom.

Car mechanic looks at documents on the laptop
Immediate access and perfect workflow solutions are the key to success

Rešitev: dokazani know-how

Ali ni smiselno takoj uporabiti programsko opremo za upravljanje v praksi? ki ne izpolnjuje le vseh zahtev, ampak je tudi enostavno učiti in poceni?

PaperOffice DMS je preizkušena celovita rešitev za digitalno delo in z več kot 20-letno tržno izkušnjo eden prvih pionirjev DMS.

Vsebina

Popolni poteki dela za avtomobilsko industrijo

PaperOffice DMS je ugodna za avtomobilsko industrijo in trgovino z avtomobili v različnih segmentih, kot so:

 • Naročanje in dajanje rezervnih delov
 • Nakup novih vozil
 • Trgovina z rabljenimi vozili
 • Obračun ure delavnice
 • Upravljanje sestankov vzdrževanja
 • Upravljanje pogodb za pogodbe o lizingu strank
 • Upravljanje pritožb in zahtevki

S paperOffice DMS je na primer mogoče zelo natančno spremljati podatke dobaviteljev in proizvajalcev rezervnih delov in prodajalcev. Vsak poslovni partner je naveden v PaperOffice s svojimi prednostmi in slabostmi, kot so kakovost dostave, zanesljivost dostave in razvoj cen. Povezani cenik omogoča takojšen pregled, kdo trenutno ponuja najboljše pogoje.

PaperOffice DMS je prava programska oprema, ker ima vse, kar podjetja v avtomobilski industriji in trgovini z avtomobili potrebujejo, na primer:

 • Shranjevanje dokumentov v vseh digitalnih formatih v skladu z načeli GDPR
 • Funkcije za predložitev in ponovno predložitev poznih dokumentov, ki zahtevajo ukrepanje
 • Funkcija samoučevanja podatkov s označevanjem in notranjim iskalnikom
 • Samodejna dodelitev novo dodanih dokumentov v pravilno mapo
 • Preprosto ustvarjanje zbirke podatkov in povezava do zbirke podatkov, vključno s posamezno prilagodljivo masko
 • Avtomatizirano ustvarjanje predlog za ponavljajoče se procese in operacije
 • Digitalna preobrazba s paperOffice DMS revolucionizira avtomobilsko industrijo

  Car mechanic holds a toy car in his hands
  The right document management software solves the analogue-digital problem

  Funkcija potek dela PaperOffice poenostavlja komunikacijo med administracijo in delavnico.

  Popravila ali servisni nalogi se pošljejo v računalnik delavnice in nasprotno, delavnica posreduje delovni čas, potreben za dejavnosti, ali pa poizveduje o rezervnih delih, ki pa se samodejno pošljejo v upravljanje rezervnih delov v PaperOffice, ki bodisi signalizira, da je zadevni rezervni del na zalogi ali nakup.

Digitalizacija s paperOffice prinaša neizjemne prednosti

Tako lahko PaperOffice ne le revolucionizira svet rezervnih delov. Ker je na področju stranke in dobavitelja, obdelave naročil, prenosa in izdaje informacij, pritožb in zahtevkov, rešitev poteka dela in digitalna izdaja morata biti.

Seveda paperOffice DMS omogoča migracijo in integracijo obstoječih digitalnih podatkov iz obstoječih programskih rešitev.

Hkrati je PaperOffice DMS vmesnik med analognim in digitalnim. S pomočjo funkcije skeniranja lahko programska oprema bere analogne dokumente, načrte in fotografije v sistem in jih digitalizira z uporabo skenerjev, pa tudi posnetkov iz mobilnih telefonov, pri čemer se besedila pretvorijo v pisanje z uporabo OCR-ja in se lahko spremenijo v Officeovih programih.

Časovni žigi in različice zagotavljajo, da digitalni dokument ustreza analognemu izvirniku.

PaperOffice DMS ni samo obsežen v svojih funkcijah, ampak tudi enostaven za učenje, ki ga vodijo video tutorials, ampak tudi individualno svetovanje in usposabljanje po želji. Vse to v zelo dobrem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

FAQs

Na koncu odgovarjamo na nekaj pogostejših vprašanj na to temo "Digitalizacija v avtomobilski industriji in trgovini z avtomobili":

Kako lahko zaposleni dostopajo do storitve PaperOffice?

Zaradi decentralizirane in sodobne programske arhitekture lahko PaperOffice uporabljate na skoraj vsaki napravi - od klasičnih računalnikov do pametnih telefonov / tabličnih računalnikov do televizorjev.

Kaj se zgodi s podatki, če PaperOffice ne obstaja?

Ne bo se zgodilo, ampak da vas pouči: Podatke lahko izvozite KADARKOLI, ker paperOffice temelji na odprti strukturi zbirke podatkov, lahko kadarkoli dostopate do podatkov.

Varstvo podatkov teme: Kje so shranjeni vsi dokumenti?

PaperOffice bo shranil vse dokumente v hiši z visoko stopnjo šifriranja, zaradi česar je imun na krajo podatkov, na primer, in presega vse zahteve GDPR in GOBD.
Izogibajte se napakam: NIKOLI ne shranite podatkov v oblaku tretjih oseb!

Ali je mogoče PaperOffice natančno prilagoditi specifikacijam?

Da, PaperOffice je mogoče 100% prilagoditi predvideni uporabi, da se zagotovi brezhiben vključitev v obstoječe procese in sisteme. Tudi programski vmesnik je mogoče v celoti zasnovati in prosto prilagoditi.

Sklep

PaperOffice DMS podpira avtomobilska podjetja in prodajalce avtomobilov ter ponuja ustrezne vmesnike za drugo programsko opremo, API povezave in se lahko kadarkoli razširi po vaših željah. Programska oprema je enostavna za učenje in jo je mogoče enostavno vključiti v vsakodnevno prakso, ne da bi povzročala odsotnosti za namene usposabljanja.

PaperOffice DMS priporoča uporabo NAS (omrežno podprto shranjevanje podatkov) s funkcijo varnostnega kopiranja, tako da pomembni podatki niso izgubljeni niti vohuni v oblakih tretjih oseb.

Na koncu paperOffice DMS navduši z zelo dobro razmerjem med ceno in zmogljivostjo in neizrednim know-howom skozi več kot 20 let praktičnih izkušenj.

To pravijo naše stranke.

Študija primera

Avtomatizirana obdelava računov

15 razlogov, zakaj bi morali uporabljati upravljanje dokumentov s svojim skenerjem

Digitalna obdelava računov v kombinaciji s sistemom za upravljanje dokumentov (DMS) znatno prispeva k učinkovitosti in uspehu vašega podjetja ter k pisarni brez papirja. Potrebe po digitalni obdelavi računov so zdaj pomemben vidik za vse.

PaperOffice is a professional product / solution / ecosystem, which is primarily aimed at commercial users with more than 3 to 80 workstations.
PaperOffice can also be used privately and with fewer workstations without any problems if it corresponds to your price-performance ratio. To use PaperOffice on more than 80 workstations, PaperOffice CUSTOM should be used. We recommend, especially for professional use, to keep PaperOffice PLUS active at all times, which is associated with additional costs. Due to external influences, such as Windows updates, updates of other installed software, which system components change, etc., without an active PaperOffice PLUS, no guarantee is given for perfect function. Each PaperOffice license includes PaperOffice PLUS for 6 months, this is not automatically extended by PaperOffice and can, optionally, be booked after it has expired. All licenses purchased in the PaperOffice online shop have a 30-day return policy, i.e. you can withdraw from the purchase at any time as long as no payment has been made and the license has thus been activated and no services have yet been used. Time quotas for advice, presentation and support without active PaperOffice PLUS are limited in time and are decided by the PaperOffice team individually and based on experience.
PaperOffice delivers online license orders risk-free via PayPal.
© Copyright 2002-2022 PaperOffice Limited Europe, All rights reserved
PaperOffice®, PaperOffice Paperless Office®, PaperOffice Digital Office® and the PaperOffice logo are registered trademarks of PaperOffice Limited Europe in Europe and/or other countries