The PaperOffice Insider Newsletter
The PaperOffice Insider Newsletter
We want to be friends

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Friendship Trust Word of Honour
We will never give your email address to anyone else and every email includes a one-click unsubscribe link.

Nemačka

Nemačka Nemačka

PaperOffice limited Europe North
Kastor Tower, Businesscenter Platz der Einheit 1
60327 Frankfurt am Main

willkommen@paperoffice.com

Telefon +49 (0)69 348 7102-0

Schweiz

Schweiz Schweiz

PaperOffice limited Europe North
Weltpoststrasse 5
3015 Bern

willkommen.bern@paperoffice.com

Telefon +41-31 528 09 23

PaperOffice tim radi za vas. Bez obzira šta ti treba. Moderne. Inovativan. Kreativni.


Ujedinjeno Kraljevstvo

Ujedinjeno Kraljevstvo Ujedinjeno Kraljevstvo

PaperOffice limited Europe HQ
World Trade Center, Ocean Village 6, Bayside Road
GX11 1AA, Gibraltar, British Oversea territories

welcome@paperoffice.com

Telefon +350 540 791 35

Telefon +44 20 393 616 75 (London, UK)

Dobrodošli u naš svet: lični, providni, otvoreni i prijateljski nastrojeni.


Španija

Španija Španija

PaperOffice limited Europe South
Businesscenter Casino Admiral Sevilla
41940 Sevilla (Tomares)

bienvenido.sevilla@paperoffice.com

Telefon +34 954 054 106

Španija

Španija Španija

PaperOffice limited Europe South
Plaza Solidaridad, 12
29006 Málaga

bienvenido.malaga@paperoffice.com

Telefon +34 919 490 135

Mexico

Mexico Mexico

PaperOffice limited LATAM
Torre New York Life
Paseo de la Reforma 342
06600 Mexico City

bienvenido.latam@paperoffice.com

Telefon +52 55 4746 0473

PaperOffice tim garantovano rešava sve u vaše vreme. Proizvođač je uključen.


Ruska Federacija

Ruska Federacija Ruska Federacija

PaperOffice limited Europe East
Улица Беговая дом 3 стр. 1
125284 Москва

privet@paperoffice.com

Telefon +7 499 3466 453

Tehnička podrška


Najbolje je da se obratite predstavniku PaperOffice-a direktno ili alternativno da se obratite opštoj tehničkoj podršci www.paperoffice.com/support

Bezbednosti


Ukoliko verujete da ste otkrili bezbednosni rizik u PaperOffice aplikaciji, PaperOffice platformi ili našoj infrastrukturi koja bi mogla da ima negativan uticaj na korisnike PaperOffice ili PaperOffice, molimo vas da nas odmah pozovete.

Upiti za štampu i partnerstvo


Da biste kontaktirali PaperOffice o partnerstvima ili novinarskim pitanjima, pozovite nas.

Politika privatnosti


PaperOffice poštuje privatnost svake osobe koja poseti naš veb sajt i onih koji koriste naš softver.

PaperOffice označava bezbednost, transparentnost i poverenje. Iz tog razloga posebno, PaperOffice nikada neće skladištiti podatke u SJEDINJENIM Državama.

PaperOffice skladišti sve podatke isključivo na namenskom hardveru iz STRATO AG Berlin u Nemačkoj.

Podatke za ličnu obradu i korišćenje prikupljaćemo samo ako dobrovoljno odaberete da dostavite podatke ili izričito pristanete na njih. U takvim slučajevima prihvatate sledeće uslove korišćenja.

Kada posetite naš veb sajt, određeni podaci se automatski skladište na našim serverima u svrhe administracije sistema, statistike ili rezervne kopije. Ovo je ime vašeg dobavljača Internet usluga, verovatno vaša IP adresa, verzija softvera pregledača, operativni sistem računara koji se koristi za pristup lokaciji, Veb lokacija sa koje nas posećujete, Veb lokacije koje posećujete na našem sajtu i, ako je primenljivo, reči za pretragu koje ste koristili za pronalaženje našeg veb sajta. U određenim okolnostima, ove informacije mogu dozvoliti donošenje zaključaka o određenom posetiocu web sajta.

Međutim, lični podaci se ne koriste u ovom kontekstu. Upotreba takvih podataka je isključivo anonimna.

Ako se registrujete za PaperOffice nalog ili ga koristite:

 • Prikupljamo vaše korisničko ime, e-adresu, željene opcije kontakta
 • .
 • Vaše ime, slika i druge lične informacije ako ste odabrali da ih delite
 • .
 • Geografska oblast u kojoj koristite uslugu na uređajima i jezik koji odaberete
 • .
 • Identifikatori uređaja
 • .
 • Radnje koje preduzmete prilikom korišćenja Usluge, kao što je korišćenje određenih funkcija Usluge i tipova uređaja i softvera koji se koriste
 • .
 • Non-personal information that indicates your affiliation with one of our business partners or with one of our promotions (as applicable)
 • .
 • Vaše informacije o plaćanju u cilju obrade uplata. Što se tiče informacija o plaćanju, zabeležene su samo privremene informacije, što se tiče rešenja o plaćanju uvek će vam biti naložen softver i moraćete sami da ih uputite.

Bezbednosti

PaperOffice se obavezuje da će vaše lične podatke tretirati sa privatnošću, poverljivošću i bezbednošću, kao i da štiti bezbednost vaših podataka i preduzima odgovarajuće mere u tom pogledu. Stoga, nikakve lične podatke nećemo čuvati mi. Svi podaci koje unesete za kreiranje PaperOffice naloga su anonymizovani tako da se ne prikazuje referenca na vašu osobu.
Informacije o praćenju
PaperOffice koristi kolačiće i slične tehnologije za podršku funkcijama kao što su potvrda identiteta korisnika i skladištenje željenih opcija korisnika. Takođe ih koristimo za razumevanje ponašanja korisnika na našem servisu i upravljanje i praćenje efikasnosti naših marketinških napora. Pored toga, u našim e-porukama i biltenima možemo da koristimo ove tehnologije da bismo utvrdili da li su poruke otvorene i da li su kliknute veze.

Komunikacione linije

S vremena na vreme možemo da vas kontaktiramo putem e-pošte u skladu sa vašim željenim opcijama komunikacije i da vam šaljemo informacije o objavama proizvoda, uslugama koje vas mogu zanimati, softverskim ispravkama i specijalnim ponudama. Takođe vas možemo informisati o proizvodima i uslugama koje nude naši poslovni partneri. U svakom trenutku možete da odbijete saglasnost za ovu komunikaciju tako što ćete slediti odgovarajuća uputstva u e-porukama.
Ako neko koristi e-adresu, broj telefona, profil društvenih medija ili druge lične informacije koje nisu povezane sa vašim PaperOffice nalogom da bi vas kontaktirao u vezi sa funkcijama paperOffice saradnje, PaperOffice će vas kontaktirati u ime pošiljaoca putem komunikacionog kanala koji odabere.

Funkcije saradnje i informacije o autorizaciji

Usluga PaperOffice uključuje neke funkcije saradnje. Kada koristite ove funkcije za saradnju sa drugim korisnicima, neke od ličnih informacija koje dajete paperOffice-u mogu postati vidljive onim drugim korisnicima.
Pored toga, svako ko ima pristup deljenom dokumentu ili fascikli sa dokumentima može da ga prikaže. Ovde korisnik može da vidi sadržaj svih sadržanih dokumenata, kao i informacije o tome kome i kada su dokumenti kreirani, istoriju dokumenata, ključne reči, beleške, kontakte i podsetnike za te dokumente ako je korisnik koji je delio taj dokument ili fasciklu sa dokumentima tako pristao.

Pristup zaposlenih u PaperOffice dokumentima i informacijama

Zaposleni u PaperOffice nemaju pristup vašim podacima ili informacijama. Skladišti se direktno na računaru ili serveru, a mi nemamo pristup njemu. U slučaju daljinske veze od jednog od osoblja za podršku, to se može uraditi samo uz vašu izričitu dozvolu, kao i komunikaciju pristupih podataka. U slučaju bilo koje daljinske veze, zaposleni u paperOffice-u pristaju na pristup računaru ili serveru. Zaposleni u paperOffice takođe neće imati pristup vašim podacima ili informacijama ako delite dokumente, fascikle sa dokumentima ili fascikle za veb pristup.

Skladištenje i obrada podataka

Kada koristite PaperOffice softver na uređaju, na neki način kada koristite jednu od naših aplikacija koje se mogu preuzeti, sadržaj se skladišti lokalno na tom uređaju. Ako odaberete da sinhronizujete uređaj sa Uslugom ili učinite vaše datoteke dostupnim u programu Web Access, sadržaj se skladišti i na serverima koje mi i naši pružaoci usluga radimo u Nemačkoj. To znači da kada objavljujete informacije na PaperOffice veb lokaciji ili PaperOffice softveru, ili prosleđujete informacije veb lokaciji ili softveru ili sinhronizujete PaperOffice softver sa PaperOffice uslugom, slažete se da će takve informacije, uključujući lične informacije i sadržaj, biti hostovane ili pristupljene u Nemačkoj i tamo.
Zakoni i propisi o zaštiti podataka u vašoj zemlji mogu se razlikovati od onih u Nemačkoj. Međutim, prikupljaćemo, čuvati i koristiti vaše lične podatke u skladu sa ovom Politikom privatnosti i važećim zakonom bez obzira na to gde se obrađuju.

PaperOffice OnlineServices

Sve spoljne datoteke koje se obrađuju putem Usluge PaperOffice Online podležu najvišim propisima o zaštiti podataka i zato su visoko šifrovane od strane MasterKey odgovarajućeg korisničkog naloga prema smernicama nultog znanja.
PaperOffice ekskluzivno koristi namenski serverski hardver iz Kompanije Strato AG, sa sedištem u Berlinu Nemačke. Više o bezbednosti podataka možete pronaći u kompaniji Strato AG u okviru ove veze . Podaci se neopozivo uništavaju odmah nakon obrade. Sva obrada se obavlja autonomno.

To kažu naše mušterije

Studija slučaja

Digitalna promena u razvoju proizvoda - uspešno upravljanje dokumentima

"U industriji tema digitalizacije postaje sve primetnija. To se, na primer, odnosi na naše tehničke listove sa podacima, podatke o kupcima, proračune ili naše planove, crteže i konfiguracije. Posle uvođenja PaperOffice DMS-a, ručni napor bi mogao da bude smanjen. Sada smo pioniri u digitalizaciji u proizvodnim kompanijama, Industrija 4.0."

Mr. Antonio Jesús Sánchez
Managing Director and Product and Process Engineer at Butterfly Engineers S.L.

PaperOffice is a professional product / solution / ecosystem, which is primarily aimed at commercial users with more than 3 to 80 workstations.
PaperOffice can also be used privately and with fewer workstations without any problems if it corresponds to your price-performance ratio. To use PaperOffice on more than 80 workstations, PaperOffice CUSTOM should be used. We recommend, especially for professional use, to keep PaperOffice PLUS active at all times, which is associated with additional costs. Due to external influences, such as Windows updates, updates of other installed software, which system components change, etc., without an active PaperOffice PLUS, no guarantee is given for perfect function. Each PaperOffice license includes PaperOffice PLUS for 6 months, this is not automatically extended by PaperOffice and can, optionally, be booked after it has expired. All licenses purchased in the PaperOffice online shop have a 30-day return policy, i.e. you can withdraw from the purchase at any time as long as no payment has been made and the license has thus been activated and no services have yet been used. Time quotas for advice, presentation and support without active PaperOffice PLUS are limited in time and are decided by the PaperOffice team individually and based on experience.
PaperOffice delivers online license orders risk-free via PayPal.
© Copyright 2002-2022 PaperOffice Limited Europe, All rights reserved
PaperOffice®, PaperOffice Paperless Office®, PaperOffice Digital Office® and the PaperOffice logo are registered trademarks of PaperOffice Limited Europe in Europe and/or other countries