The PaperOffice Insider Newsletter
The PaperOffice Insider Newsletter
We want to be friends

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Friendship Trust Word of Honour
We will never give your email address to anyone else and every email includes a one-click unsubscribe link.

Procesi digitalnega podjetja v pohištveni industriji in proizvodnji


Avtomatizacija poslovnih procesov in specialistične rešitve v pohištveni industriji in proizvodnji so predpogoj za učinkovitost in uspeh. To ni več neobvezni luksuz, ampak mora ostati dolgoročno konkurenčen.

Profi-Tipp

Pomembni dokumenti v obstoječi papirni obliki, kot so vloge, izpisi računov, pogodbe, zunanja pisma, računi, poročila se zaradi digitalizacije nadomestijo z elektronskimi dokumenti in tako optimiziramo vse delovne procese do maksimuma.

PaperOffice ne omogoča le upravljanja dokumentov, temveč mu omogoča tudi takojšen dostop do digitalnih datotek strank in kreditnih datotek.

Digitalizacija pohištva in proizvodne industrije

Z današnjim potopom digitalnih in papirnatih podatkov je pomembno zagotoviti, da se pomembni dokumenti ne izgubijo in so na voljo, ko bo pravi čas.

Podjetja iz pohištvene industrije in proizvodne industrije imajo veliko koristi od uporabe primernega upravljanja podatkov, saj vsak dan prejmejo papirnate dokumente.

V proizvodni industriji se vsak dan ustvarjajo pomembni dokumenti: vloge, skice, osnutki, zunanja pisma, raziskave, strokovna mnenja in še veliko več. Ti ne pridejo samo po pošti, veliko pisem pride tudi po e-pošti.

Woman in manufacturing looks at wood
Digitization in the furniture industry and manufacturing increased efficiency

Vse te dokumente je treba digitalizirati, če prispejo v papirni obliki, zahtevati strukturirano arhiviranje, dodelitev opravil in poteka dela in morajo biti takoj na voljo na zahtevo.

Ker vsi procesi v pohištvenem sektorju in proizvodni trgovini zahtevajo popoln pretok informacij in strukturirano izvršitev. Potrebne prednosti je mogoče doseči le zaradi digitalizacije.

Ker digitalni arhiv dokumentov omogoča takojšen dostop do vseh potrebnih dokumentov in sodelovanje v postopkih odobritve. Ni pomembno, ali ste v pisarni, delate od doma ali na poslovnem potovanju.

Upravljanje digitalnih dokumentov vam lahko pomaga pri tem: ali strojne datoteke, navodila za uporabo, katalogi rezervnih delov in dnevniki vzdrževanja - vse je mogoče arhivirati v DMS in ponovno najti v nekaj sekundah.

Zelo pomembno je, da so izpolnjeni pomembni roki in sprejeti pravni ukrepi za shranjevanje dokumentov.

PaperOffice DMS vam omogoča jasno strukturo v dokumentih in vam pomaga pri obvladovanju poplav informacij.

PaperOffice odpravlja vsa zamudna ozka grla in ustvari jasen pregled pomembnih dokumentov, kot so pogodbe ali pisma, tako da jih v prihodnosti digitalno upravlja v paperOffice.

Digitalizirani procesi ustvarjajo jasno prednost

V pohištveni industriji in proizvodni industriji se vsak dan uporablja veliko papirja. Po eni strani, ker so procesi precej zapleteni, to vodi v velike gore papirja, ogromne količine podatkov, pa tudi do dolgega postopka iskanja.

Sistem za upravljanje dokumentov PaperOffice prinaša organizacijo in varstvo podatkov pod eno kapuco. Inovativni sistem zagotavlja racionalizirana orodja za iskanje in pridobivanje, ki zmanjšujejo odzivni čas in zagotavljajo, da dokumenti nikoli ne bodo izgubljeni, kar je vedno zadovoljstvo za podjetja.

To je PaperOffice DMS, programska oprema za upravljanje dokumentov, ki lahko naredi veliko več kot le upravljanje dokumentov.

PaperOffice ne razlikuje med vrstami dokumentov, ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri upravljanju pogodb, vlog in e-poštnih korespondenc: zahvaljujoč sistemu za upravljanje dokumentov PaperOffice so vaši prejšnji procesi v vašem podjetju digitalizirani, zaradi česar so učinkovitejši, preglednejši in bistveno bolj prilagodljivi.

Ker ne glede na to, v kakšni obliki dokumenti prihajajo v podjetje, bodisi kot papirnati dokumenti, PDF datoteke, e-poštna sporočila ali fotografije, so samodejno arhivirani in shranjeni v varni zbirki podatkov.

Pomembne pogodbe je tako mogoče pravočasno prepoznati in prekiniti ali ponovno pogajati. Izdaja dokumenta z digitalnim podpisom in e-poštnim obvestilom namesto počasne papirne pošte, negotova e-pošta prispeva k zvestobo strank.

Woman and man in production look at the monitor
The document management system PaperOffice brings organization, data protection and optimization of business processes under one hood

Avtomatizacija zahvaljujoč AI in rešitvam poteka dela

Zahvaljujoč integrirani AI se sprožijo samodejna pravila. Ta AI samodejno razvršča dokumente v mape, kot sta »Račun« in »Opombe o dobavi«, shrani ustrezne ključne besede in sproži digitalni potek dela, shranjen za zadevno vrsto dokumenta.

PaperOffice izpolnjuje najvišje varnostne standarde , kot so upravljanje dovoljenj ali izdajo dovoljenj za dostop. Uporabnik določi posamezne delovne korake točno tako, kot bi jih zagnal, na primer »snemanje«, »preverjanje«, »sprostitev« in »rezervacijo« računov.

Odgovornost ni mogoče dodeliti samo posameznim ljudem, temveč tudi uporabniškim skupinam, kot sta »Računovodstvo« ali »Proizvodnja«, tako da lahko sodelavec takoj stopi, če je delavec odsoten.

Tehnologija OCR ne prepozna le vsebine dokumenta, temveč tudi vsa podatkovna polja, povezana z davki, kot so številka dokumenta, datum, neto, davek in bruto znesek. Uvoženi podatki so na voljo za nadzor vrednotenj, plačilnih transakcij in finančnega računovodstva. S tem prihranite utrujajoče delo vnosa in zmanjšate napake pri knjiženju.

Z enim klikom miške lahko podatke, vključno z lokacijo arhiviranje, izvozite kupcu, davčnemu svetovalcu ali obratno.

Draftswoman in production looks into the monitor
PaperOffice DMS revolutionizes your administration by merging all documents and all associated information in one place, namely in the document management system

Rešitev: dokazani know-how

Ali ni smiselno takoj uporabiti programsko opremo za upravljanje v praksi? ki ne izpolnjuje le vseh zahtev, ampak je tudi enostavno učiti in poceni?

PaperOffice DMS je preizkušena celovita rešitev za digitalno delo in z več kot 20-letno tržno izkušnjo eden prvih pionirjev DMS.

Vsebina

All-in-One zahvaljujoč uporabi PaperOffice DMS

Podjetja iz industrije pohištva in proizvodnih poslov morajo obdelovati dokumente za vse poslovne transakcije. Nenehni nadaljnji razvoj poslovnih modelov nenehno ustvarja nove izzive. Potrebujejo dober sistem za upravljanje dokumentov.

PaperOffice DMS je prava programska oprema, ker ima vse, kar pohištvo in proizvodne industrije potrebujejo, kot so:

  • Shranjevanje dokumentov v vseh digitalnih formatih v skladu z načeli GDPR/li>
  • Funkcije za predložitev in ponovno predložitev poznih dokumentov, ki zahtevajo ukrepanje
  • Funkcija samoučevanja podatkov s označevanjem in notranjim iskalnikom
  • Samodejna dodelitev novo dodanih dokumentov v pravilno mapo
  • Preprosto ustvarjanje zbirke podatkov in povezava do zbirke podatkov, vključno s posamezno prilagodljivo masko
  • Avtomatizirano ustvarjanje predlog za ponavljajoče se procese in operacije

Integracija digitalnih potekov dela v poslovne procese

Team in production is discussing something important
Everyone involved can find and edit the information quickly and easily at any time and add new documents

Funkcija potek dela PaperOffice poenostavi komunikacijo. Upravljanje dokumentov, usmerjenih v proces, zagotavlja, da so ti dokumenti z malo truda navedili. PaperOffice DMS vam omogoča enostavno upoštevanje veljavnih obdobij zadrževanja in brisanja. Digitalni poteki dela so vključeni v poslovne procese, kar zagotavlja skladnost z bistvenimi procesi in s tem skladnost.

PaperOffice to podpira z obsežno opravilo in modulom poteka dela.

Na ta način je mogoče ustvariti določene procesne verige in obstoječe operativne procese opredeliti na elektronskih dokumentih in se delno samodejno izvršiti.

To predstavlja optimizacijo procesov brez napak, saj opravilo ni mogoče dodeliti samo zaposlenim s posebnimi uporabniškimi pravicami in obdobji dokončanja, zahtevati digitalno izdajo, temveč tudi samodejno sprožiti nadaljnja dejanja, kot so e-poštna obvestila ali spremembe stanja dokumenta.

Na ta način je mogoče ustrezne metapodatke shraniti tudi po postopku arhiviranja dokumentov. Poleg vrste dokumenta je mogoče določiti tudi obdobje arhiviranja in povezane podatke o stranki.

Industrija pohištva in proizvodne trgovine imajo koristi od upravljanja digitalnih dokumentov

Optimizirajte delovni čas za do 7,5 % v primerjavi z delom na papirju zahvaljujoč uporabi paperOffice DMS.

Prihranite čas iskanja, usmerjanja in skupne rabe dokumentov.

Seveda paperOffice DMS omogoča migracijo in integracijo obstoječih digitalnih podatkov iz obstoječih programskih rešitev.

Hkrati je PaperOffice DMS vmesnik med analognim in digitalnim. S pomočjo funkcije skeniranja lahko programska oprema bere analogne dokumente, načrte in fotografije v sistem in jih digitalizira z uporabo skenerjev, pa tudi posnetkov iz mobilnih telefonov, pri čemer se besedila pretvorijo v pisanje z uporabo OCR-ja in se lahko spremenijo v Officeovih programih.

Časovni žigi in različice zagotavljajo, da digitalni dokument ustreza analognemu izvirniku.

PaperOffice DMS ni samo obsežen v svojih funkcijah, ampak tudi enostaven za učenje, ki ga vodijo video tutorials, ampak tudi individualno svetovanje in usposabljanje po želji. Vse to v zelo dobrem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

FAQs

Na koncu odgovarjamo na nekaj pogostejših vprašanj na to temo "Digitalizacija v pohištveni industriji in proizvodnih podjetjih":

Kako lahko zaposleni dostopajo do storitve PaperOffice?

Zaradi decentralizirane in sodobne programske arhitekture lahko PaperOffice uporabljate na skoraj vsaki napravi - od klasičnih računalnikov do pametnih telefonov / tabličnih računalnikov do televizorjev.

Kaj se zgodi s podatki, če PaperOffice ne obstaja?

Ne bo se zgodilo, ampak da vas pouči: Podatke lahko izvozite KADARKOLI, ker paperOffice temelji na odprti strukturi zbirke podatkov, lahko kadarkoli dostopate do podatkov.

Varstvo podatkov teme: Kje so shranjeni vsi dokumenti?

PaperOffice bo shranil vse dokumente v hiši z visoko stopnjo šifriranja, zaradi česar je imun na krajo podatkov, na primer, in presega vse zahteve GDPR in GOBD.
Izogibajte se napakam: NIKOLI ne shranite podatkov v oblaku tretjih oseb!

Ali je mogoče PaperOffice natančno prilagoditi specifikacijam?

Da, PaperOffice je mogoče 100% prilagoditi predvideni uporabi, da se zagotovi brezhiben vključitev v obstoječe procese in sisteme. Tudi programski vmesnik je mogoče v celoti zasnovati in prosto prilagoditi.

Sklep

PaperOffice DMS podpira podjetja iz pohištvene industrije kot tudi proizvodnih podjetij in ponuja ustrezne vmesnike za drugo programsko opremo, API priključke in se lahko kadarkoli razširi po vaših željah. Programska oprema je enostavna za učenje in jo je mogoče enostavno vključiti v vsakodnevno prakso, ne da bi povzročala odsotnosti za namene usposabljanja.

PaperOffice DMS priporoča uporabo NAS (omrežno podprto shranjevanje podatkov) s funkcijo varnostnega kopiranja, tako da pomembni podatki niso izgubljeni niti vohuni v oblakih tretjih oseb.

Na koncu paperOffice DMS navduši z zelo dobro razmerjem med ceno in zmogljivostjo in neizrednim know-howom skozi več kot 20 let praktičnih izkušenj.

To pravijo naše stranke.

Študija primera

Avtomatizirana obdelava računov

15 razlogov, zakaj bi morali uporabljati upravljanje dokumentov s svojim skenerjem

Digitalna obdelava računov v kombinaciji s sistemom za upravljanje dokumentov (DMS) znatno prispeva k učinkovitosti in uspehu vašega podjetja ter k pisarni brez papirja. Potrebe po digitalni obdelavi računov so zdaj pomemben vidik za vse.

PaperOffice is a professional product / solution / ecosystem, which is primarily aimed at commercial users with more than 3 to 80 workstations.
PaperOffice can also be used privately and with fewer workstations without any problems if it corresponds to your price-performance ratio. To use PaperOffice on more than 80 workstations, PaperOffice CUSTOM should be used. We recommend, especially for professional use, to keep PaperOffice PLUS active at all times, which is associated with additional costs. Due to external influences, such as Windows updates, updates of other installed software, which system components change, etc., without an active PaperOffice PLUS, no guarantee is given for perfect function. Each PaperOffice license includes PaperOffice PLUS for 6 months, this is not automatically extended by PaperOffice and can, optionally, be booked after it has expired. All licenses purchased in the PaperOffice online shop have a 30-day return policy, i.e. you can withdraw from the purchase at any time as long as no payment has been made and the license has thus been activated and no services have yet been used. Time quotas for advice, presentation and support without active PaperOffice PLUS are limited in time and are decided by the PaperOffice team individually and based on experience.
PaperOffice delivers online license orders risk-free via PayPal.
© Copyright 2002-2022 PaperOffice Limited Europe, All rights reserved
PaperOffice®, PaperOffice Paperless Office®, PaperOffice Digital Office® and the PaperOffice logo are registered trademarks of PaperOffice Limited Europe in Europe and/or other countries