The PaperOffice Insider Newsletter
The PaperOffice Insider Newsletter
We want to be friends

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Highest possible discount offers

Exclusive insider news

Free bonus upgrades

Friendship Trust Word of Honour
We will never give your email address to anyone else and every email includes a one-click unsubscribe link.

Digitalizacija ni več razkošje, ampak mora imeti


Digitalizacija ali digitalna preobrazba je predpogoj za učinkovitost in uspeh. Nujnost digitalizacije ni več neobvezni razkošje, ampak mora, da bi dolgoročno ostala konkurenčna.

Profi-Tipp

Medicinske datoteke v obstoječi papirni obliki, kot so zdravniška pisma, ugotovitve, endoskopske slike, protokoli in drugi dokumenti se zaradi digitalizacije nadomestijo z elektronskimi dokumenti in tako optimiziramo vse delovne procese do maksimuma.

PaperOffice ne omogoča samo upravljanja dokumentov, temveč omogoča tudi takojšnji dostop do trenutnih in natančnih podatkov pacientov.

Digitalizacija v zdravstvu in praksah

Tudi tehnične spremembe se ne ustavijo v zdravstveni industriji - v korist bolnikov in zdravnikov. Kljub temu napredku pa številne prakse, izvajalci zdravstvenih storitev in zdravniki še vedno uporabljajo začasne sisteme za upravljanje dokumentov intenzivnih procesov v administraciji, financah ali človeških virih.

V zdravstvenem sektorju imate veliko pomembnih dokumentov za upravljanje: ugotovitve, pisma zdravnika, podatke o bolnikih, slike in protokole itd.

Zato so medicinske prakse, oskrbovane storitve in drugi zdravstveni izvajalci tisti, ki imajo veliko koristi od uporabe ustrezne programske opreme za upravljanje dokumentov.

<#image76#>

Vsi ti dokumenti morajo biti digitalizirani, če prispejo v papirni obliki, zahtevajo strukturirano vložitev, dodelitev opravil in poteka dela in morajo biti takoj na voljo na zahtevo.

Poleg tega je vsak dokument razvrščen glede na svojo vrsto in se lahko dodeli bolnikom, do katerih lahko nato dostopate celo na poti, ne glede na napravo. Torej imate vse informacije in dokumente o vseh bolnikih, ugotovitve, protokole, itd jasno na enem mestu, in sicer vašo bazo podatkov.

Zelo pomembno je, da so izpolnjeni pomembni roki in sprejeti pravni ukrepi za shranjevanje dokumentov.

Da bi rešili številne obstoječe upravne težave v zdravstvu, bi bilo treba izvajati sistem za upravljanje dokumentov PaperOffice.

Izziv

Papirnato medicinsko kartoteko, ki jo MTA posreduje zdravniku v sobi za zdravljenje, ima še vedno dober ugled.

Nič manj zdravnikov še danes prisega na to.

Je informacija o pacientovem zdravju na papirju res koristna?

Zagovorniki klasične zdravstvene kartoteke jo zagovarjajo predvsem z argumentom, da informacij o tem ni mogoče pomotoma izbrisati ali spremeniti.

To lahko storite z DMS zdravilom, kot je PaperOffice, se ne zgodi zaradi shranjevanja dokumentov, ki je dokaz za revizijo. Vsi dokumenti so varni pred manipulacijo in dostopom nepooblaščenih oseb.
PaperOffice employee holds her hands over her head
Paperless office can bring many benefits to your business

Dejanski razlog za zavrnitev digitalnih procesov na nekaterih področjih zdravstvenega varstva je pogosto pomanjkanje voljo in časa, pa tudi, da se preprečijo stroški, povezani z digitalizacijo.

Digitalizacija v zdravstvenem varstvu ne obstaja.

Naoko grenko tabletko digitalizacije za nekatere zdravstvene delavce je mogoče sladkati s pravo programsko opremo, vendar se ji ni mogoče izogniti.

Glavni razlog za to je uvedba elektronskega zdravstvenega zapisa za bolnike z zakonskim zdravstvenim zavarovanjem 1. januarja 2021.

Od tega datuma imajo bolniki pravico, da zdravniki, ki jih zdravijo, vnesejo vse vrednosti, vrsto zdravljenja in tudi predpisana ali dana zdravila v digitalni datoteki, skrajšano na eGA.

Nurse talks to a patient
Safety and trust for your patients

Rešitev: dokazani know-how

Ali ni smiselno takoj uporabiti programsko opremo za upravljanje v praksi? ki ne izpolnjuje le vseh zahtev, ampak je tudi enostavno učiti in poceni?

PaperOffice DMS je preizkušena celovita rešitev za digitalno delo in z več kot 20-letno tržno izkušnjo eden prvih pionirjev DMS.

Vsebina

Kako PaperOffice izboljšuje digitalne procese v zdravstvenem sektorju

Sistem za upravljanje dokumentov PaperOffice DMS Healthcare prinaša organizacijo in varstvo podatkov pod eno kapuco.

Inovativni sistemi, kot je ta, ponujajo optimizirana orodja za iskanje in pridobivanje, ki zmanjšujejo odzivne čase in zagotavljajo, da dokumentov ni mogoče nikoli izgubiti, s katerimi so stranke vedno zadovoljne.

Poleg tega uporaba digitalne dokumentacije pomeni tudi manj prostora za shranjevanje zapisov in pisarniške stroške. Bolnišnice, klinike in izvajalci zdravstvenega varstva lahko skenirajo dokumentacijo iz papirja ter shranijo in organizirajo digitalne kopije v varnem, strukturiranem sistemu.

Zaradi izvajanja paperOffice se lahko osebje ponovno osredotoči na oskrbo pacientov.

Doctor with child and ultrasound
Working digitally = more time for patients

PaperOffice DMS združuje vsa potrebna in koristna orodja za upravljanje podatkov pod eno streho, na primer v skupinski praksi:

Glede na različico programske opreme, PaperOffice DMS omogoča dostop do skoraj vseh števila zaslonskih del (do 800). Posamezne baze podatkov se lahko ustvarijo za vsako medicinsko specialiteto, ki so seveda zaščitene z geslom.

Digitalizacija s paperOffice prinaša neizjemne prednosti

Vzemite naslednje primere:

Zmanjšaj zlorabo
Funkcija pregledovanja PaperOffice omogoča zajemanje zdravstvene kartice s fotografijo potnega lista, kar preprečuje zlorabo kartice. Zloraba zdravstvene kartice ni le vprašanje stroškov. Podatki, ki morda že obstajajo, lahko vodijo do nepravilnega obravnavanja osebe.

Dostop do podatkov o bolnikih v realnem času
Z uporabo funkcije poteka dela lahko sprejemna miza pošlje razpoložljive podatke neposredno zdravniku, ki je zadolžen za vsak zdravstveni zapis v računalnik v sobi za zdravljenje.

Izogibajte se napakam osebja
Integrirano upravljanje zbirke podatkov z uporabo AI se lahko uporablja za ustvarjanje prilagojenih predlog, v katere se samodejno vnesejo določeni predhodno izbrani podatki. To je lahko prav tako koristno za statistične ocene kot za prenos podatkov v elektronski zdravstveni zapis.

Chief physician explains digital work with PaperOffice to a nurse
PaperOffice eliminates work and stress

FAQs

Na koncu odgovarjamo na nekaj pogostejših vprašanj na to temo "Digitalizacija v zdravstvu":

Kako lahko osebje dostopa do storitve PaperOffice?

Zaradi decentralizirane in sodobne programske arhitekture lahko PaperOffice uporabljate na skoraj vsaki napravi - od klasičnih računalnikov do pametnih telefonov / tabličnih računalnikov do televizorjev.

Varstvo podatkov teme: Kje so shranjeni vsi dokumenti?

PaperOffice bo shranil vse dokumente v hiši z visoko stopnjo šifriranja, zaradi česar je imun na krajo podatkov, na primer, in presega vse zahteve GDPR in GOBD.
Izogibajte se napakam: NIKOLI ne shranite podatkov v oblaku tretjih oseb!

Ali je mogoče PaperOffice natančno prilagoditi specifikacijam?

Da, PaperOffice je mogoče 100% prilagoditi predvideni uporabi, da se zagotovi brezhiben vključitev v obstoječe procese in sisteme. Tudi programski vmesnik je mogoče v celoti zasnovati in prosto prilagoditi.

Sklep

PaperOffice DMS podpira medicinsko osebje v medicinskih praksah in ambulantah ter v lekarnah in ponuja ustrezne vmesnike za drugo programsko opremo, kot so digitalne knjižnice za medicinsko literaturo. Programska oprema je enostavna za učenje in jo je mogoče enostavno vključiti v vsakodnevno prakso, ne da bi povzročala odsotnosti za namene usposabljanja.

PaperOffice DMS priporoča uporabo NAS (omrežno shranjevanje podatkov) s funkcijo varnostnega kopiranja, tako da pomembni podatki o bolnikih niso izgubljeni niti vohuni v oblakih tretjih oseb.

Na koncu paperOffice DMS navduši z zelo dobro razmerjem med ceno in zmogljivostjo in neizrednim know-howom skozi več kot 20 let praktičnih izkušenj.

To pravijo naše stranke.

Študija primera

Digitalizacija v zobozdravstveni industriji - uspešno upravljanje dokumentov za zobozdravstveno industrijo

"Pridobivanje kronoloških rezultatov super hitro za letne računovodske izkaze in zaloge določiti najcenejšo nabavno ceno za vsak posamezen element. To, kar je včasih trajalo dneve, je zdaj mogoče storiti v urah!"

Lars R. Ludewig
lastnik in generalni direktor podjetja ViaCreative Zahntechnik GmbH

PaperOffice is a professional product / solution / ecosystem, which is primarily aimed at commercial users with more than 3 to 80 workstations.
PaperOffice can also be used privately and with fewer workstations without any problems if it corresponds to your price-performance ratio. To use PaperOffice on more than 80 workstations, PaperOffice CUSTOM should be used. We recommend, especially for professional use, to keep PaperOffice PLUS active at all times, which is associated with additional costs. Due to external influences, such as Windows updates, updates of other installed software, which system components change, etc., without an active PaperOffice PLUS, no guarantee is given for perfect function. Each PaperOffice license includes PaperOffice PLUS for 6 months, this is not automatically extended by PaperOffice and can, optionally, be booked after it has expired. All licenses purchased in the PaperOffice online shop have a 30-day return policy, i.e. you can withdraw from the purchase at any time as long as no payment has been made and the license has thus been activated and no services have yet been used. Time quotas for advice, presentation and support without active PaperOffice PLUS are limited in time and are decided by the PaperOffice team individually and based on experience.
PaperOffice delivers online license orders risk-free via PayPal.
© Copyright 2002-2022 PaperOffice Limited Europe, All rights reserved
PaperOffice®, PaperOffice Paperless Office®, PaperOffice Digital Office® and the PaperOffice logo are registered trademarks of PaperOffice Limited Europe in Europe and/or other countries